Konsultchef till Professionals Nord, Linköping!

Konsultchef till Professionals Nord, Linköping!

Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. 2021 öppnade vi upp fem nya kontor i Sverige och innan 2023 ska vi expandera till våra nordiska grannländer! Vi anställer branschens absolut bästa medarbetare och söker nu en ny Konsultchef till Linköping som vill vara med på denna framgångsresa!

Professionals Nord är en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta en halv miljard, vara med i topp tio över största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare.

Information om tjänsten
I rollen som konsultchef kommer du att jobba nära tillsammans med sälj- och leveransteamet som med glädje väntar på att just du ska komma på plats. Du kommer att ha duktiga mentorer som kommer att vara angelägna om att lära dig allt de kan. Hos oss är beslutsvägarna korta och du kommer att få förtroende och mandat redan från start. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå och utvecklas, hos oss finns många karriärvägar och bolaget växer så det knakar.

Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, skapa kundrelationer och bibehålla samarbeten. Du kommer även att ha personalansvaret för dina konsulter som är ute hos kund. För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!

För att kunna briljera från dag ett så erbjuder vi dig utbildning, coachning och tillgång till alla verktyg som krävs för att du ska lyckas och utvecklas. Du kan förvänta dig en spännande framtid och en tillfredställande vardag med högt tempo, affärsfokus och ett stort hjärta för de vi gör och varandra. Vi som jobbar här är fast beslutna om att de är den bästa arbetsplatsen att arbeta på! Kan vi få ett bättre omdöme? - Vi vinner helt enkelt tillsammans.

Vi söker dig som:
  • Är utbildad personalvetare eller har en utbildning som vi bedömer likvärdig
  • Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då vårt arbete kräver det
  • Har B-körkort
Det är meriterande om du haft en liknande roll i upp till 3 år tidigare samt har arbetat med aktivt uppsökande mot kandidater. Du kanske jobbar i rekryterings- och bemanningsbranschen idag och känner att du står och stampar och utvecklingen stagnerat? Välkommen ombord på nästa stora spelare i branschen vi är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag och planerar just en kraftig expansion.

För att trivas i rollen som konsultchef på Professionals Nord ser vi att du är
  • En energispridare
  • Affärsorienterad & målinriktad
  • Effektiv
  • Teamplayer
Start: Augusti

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön + provision

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på marija.biletic@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Marija Biletic
Telefon 070 880 32 23
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!