JR Mjukvarutestare till spännande företag

JR Mjukvarutestare till spännande företag

Här får du som nyexaminerad inom en teknisk/IT-inriktad utbildning en stor möjlighet att växa i karriären. Tillsammans med ett erfaret team och en mentor till hands kommer du goda möjligheter att få den bästa uppstarten av karriären. Du kommer arbeta för ett företag som specialiserar sig inom medicinsk teknik för att skapa en bättre vård för miljontals patienter. Ta chansen och sök tjänsten redan idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en junior testare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som testare kommer du först få en gedigen introduktion samt en mentor för att introducera dig i arbetet samt i branschen. Du kommer att utföra olika typer av testning, där du arbetar utifrån en backlogg. Du planerar testarbetet, prioriterar, genomför tester samt dokumenterar testutfallen.

Du kommer att vara delaktigt i ett agilt team där det finns goda möjligheter för dig att utvecklas mot en mer ledarroll.

Rollen som testare:
  • Hjälper teamet att säkerställa produktkvalitén
  • Arbetar nära produktägarna och slutresultatet
  • Dokumentera och ge feedback på testresultat
Vi söker dig som

har passion för mjukvaruutveckling och i synnerhet mjukvarutestning. Du är nyexaminerad från en högskoleutbildning inom ingenjör eller IT, har du arbetslivserfarenhet inom området är det ett plus men inte krav för tjänsten.

I ansökan önskar vi att du skickar med dina akademiska meriter då det kommer vara ett komplement i rekryteringen.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att lära dig och utvecklas. Du är snabblärd, driven och en lagspelare. För rätt person kommer du tränas upp för att du ska kunna utföra arbetet självständigt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.