Bli lånehandläggare (utbildning + anställning)

Bli lånehandläggare (utbildning + anställning)

Har du en bakgrund inom bank och finans samt en utbildning inom ekonomi? Är du dessutom en driven person som gillar ett nära samarbete med andra? Professionals Nord samarbetar med en bank i centrala Linköping för att utbilda framtidens lånehandläggare. Här ges du avlönad studietid för att slutföra Swedsec-licensen och påbörjar sedan din karriär hos vår kund i rollen som lånehandläggare. Detta är en otrolig möjlighet som ger dig de kunskaper du behöver för att kunna arbeta inom bank i framtiden!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu lånehandläggare till en bank i centrala Linköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult ute hos kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Kostnadsfri utbildning som ger dig en Swedsec licens
  • Gedigen introduktion med handledare
  • En arbetsplats med stora kontaktytor och utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter

I rollen som lånehandläggare kommer du att hantera bolånekrediter med närliggande arbetsuppgifter. Hela Sverige kommer vara din marknad och du kommer arbeta med telefon och e-mail kombinerat med interna digitala processer och verktyg. Vidare kommer du att slutföra kreditberedningar och ta kreditbeslut inom företagets affärssystem. Du kommer att bli en del av ett härligt och engagerat team om 15 personer som kommer finnas där för att hjälpa dig. Du kommer ha ett nära samarbete med många kontaktytor inom banken vilket innebär daglig kontakt med bankens övriga grupper som administration och granskning.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan här:

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Marija Biletic
S:t Larsgatan 12, 58 220 Linköping

Observera att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik
  • Du har tidigare erfarenhet ifrån bank och finans
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Som person är du kommunikativ, social och pedagogisk. Som lånehandläggare är inget ärende det andra likt och det är därför viktigt att du är bekväm i att fatta egna beslut och arbetar utifrån ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du förmågan att förmedla information på ett pedagogiskt sätt och har alltid kunden i fokus. Rollen innebär även ett nära samarbete i team och du trivs därför med att arbeta i grupp samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi tror även att du är en målinriktad person som gärna överträffar både förväntningar och mål. Kort sagt, om du har ett stort driv, ett intresse för ekonomi och en positiv inställning så är du troligen den vi söker!

START: Utbildning sker under april och anställningsstart i maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på marija.biletic@pn.se
Mer info

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!