Din nästa utmaning inom IT-branschen!

Din nästa utmaning inom IT-branschen!

Arbetar du inom IT-branschen idag? Eller är du på slutspurten av din IT-utbildning? Det här är en öppen annons för dig som vill matchas mot våra kunder och nu, eller så småningom är redo för nästa steg i din karriär!

Information om tjänsten
Våra kunder är i ständigt behov efter duktiga och engagerade medarbetare inom IT. Just nu ser vi ett behov av både junior och senior kompetens. Har du länge drömt om en viss typ av roll eller att arbeta på ett särskilt företag? Vi kanske kan hjälpa dig.

Vi vet av erfarenhet att rätt matchning mellan Dig och företaget är avgörande för din trivsel och din fortsatta utveckling. Genom att skicka in ditt CV här ges du möjlighet att komma i kontakt med våra kunder som alla är marknadsledande inom sina områden. Ifall vi ser att din profil matchar det våra kunder efterfrågar kommer vi att kontakta dig med IT-bakgrund för en kortare avstämning där du får berätta mer om dig själv och vad du vill göra framåt. Våra kunder specialiserar sig inom områden som till exempel fintech, spelutveckling, automation och säkerhet.

För att söka in på denna annons tror att du som lägst har en utbildning inom IT alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom området.

Notera att denna annons inte leder till en specifik tjänst utan endast till en första kontakt med oss på Professionals Nord i Linköping.
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!