Konsultchefsassistent inom IT/teknik till Professionals Nord

Konsultchefsassistent inom IT/teknik till Professionals Nord

Professionals Nord växer och vi letar nu efter vår nästa stjärna. Vill du få en ansvarsfull roll där du får chansen att få arbeta med alla delar av rekrytering? Vi erbjuder dig utbildningar, utmaningar och såklart kommer vi ha otroligt roligt på vägen! Missa inte chansen att bli en del av Sveriges snabbast växande Bemanning och Rekryteringsbolag.

Information om tjänsten:
I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt möjlighet utifrån ditt studieschema.

Hos oss på PN kommer du få alla verktyg för att utvecklas och skapa dig en karriär inom rekrytering. En av våra tidigare assistenter som nu arbetar som konsultchef beskriver rollen såhär så här:
"Det bästa med att arbeta som assistent tycker jag är att man hela tiden får lära sig nya saker och utvecklas. Att man får chans att växa in i att ta mer ansvar gör att man utvecklas både kunskapsmässigt och som person i rollen. Sen tycker jag även att kollegorna och gemenskapen är en väldigt stor bonus!"

Under ledigheter som sommar och jul förväntas du täcka upp och vikariera som konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistentteam runt om i Sverige för att sköta den dagliga verksamheten.

På vårt Linköpingskontor arbetar i dagsläget vår VD Filip Mbanza, Leveranschef Marija Biletic, Försäljningschef Philip Nordqvist, Kundansvarig David Svensson, Konsultchef Emelie Johansson och jag Felicia Engvall samt våra Konsultchefsassistenter Emma Westergren, Elvira Jacobson och Amanda Sandén där samtliga har erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet även ytterligare! Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlstad och Eskilstuna.

Arbetsuppgifter
Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet i alla delar av rekryteringsprocessen. Utifrån kravprofil baserad på kundens behov arbetar du med annonsskrivning, urval bland ansökningar, telefonavstämning och referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter och hela teamet stöttar dig längs vägen. När du känner dig trygg i uppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och på sikt egna uppdrag.
  • Urval
  • Telefonintervjuer
  • Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Tidrapportering
Vem är du?
Vi ser gärna att du studerar inom IT eller teknik och har minst ett 1,5 år kvar av dina studier. Många av våra rekryteringsprocesser är inom IT och Teknik och där ser vi en stor fördel att få in dig med intresse och erfarenhet av området! Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar. Vidare bör du ha har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. I den här rollen behöver vi dig som både är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta nära kollegorna. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är serviceinriktad och ser på utmaningar som något positivt. Du bör även tycka om att ha roligt på jobbet för att trivas hos oss!

START: Januari
OMFATTNING: Deltid, ca 2 dagar/vecka
URVAL: Sker löpande

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på felicia.engvall@pn.se
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!