Franchisetagare till Preem i Ljungsbro

Franchisetagare till Preem i Ljungsbro

Är du en driven och engagerad blivande Franchisetagare på Preem? Vi söker dig som vill vara med och skapa och utveckla en självklar och trivsam mötesplats på stationen i Ljungsbro stationen har ett bra läge i närhet till större vägar med goda förutsättningar och bra kundunderlag.

Jobba för framtiden redan idag
Som Franchisetagare på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver din station som egen företagare samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

På stationen i Ljungsbro finns det i dag två heltidsanställda och två deltidsanställda samt dig som partner. Läget för stationen är mycket bra och det finns stora möjligheter att utveckla den ännu mer. Som Franchisetagare har du ansvar för personal och rekrytering, inköp och avtal, samt myndighetskrav för butiksverksamheten. Du driver försäljning och aktiviteter kopplade till kampanjer, budget och resultat och service. Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av franchisetagare på Preem som delar erfarenheter.

Du blir en viktig del av Preems varumärke - För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj och service. Har du tidigare erfarenhet av att driva eget företag är det stark meriterande. Du har minst gymnasial utbildning och är beredd att ta ekonomiskt ansvar för stationens omsättning och resultat. För att gå in som franchisetagare behöver du en stabil ekonomi och ekonomiska möjligheter att investera i en verksamhet.

Är det här du?
Som franchisetagare på Preem är du en prestigelös mångsysslare som deltar i det dagliga arbetet och inte är rädd för att kavla upp armarna. Du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö och får dina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera som myndighets tillstånd, budget, schemaläggning etc.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Distriktschef Frida Svensson Tel dir: 070- 2900230 frida.Svensson @preem.se Intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev till så snart som möjligt dock senast 28 februari 2020

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida https://www.preem.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina.