Löneadministratör till företag i Linköping

Löneadministratör till företag i Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en löneadministratör som kan arbeta heltid. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och det förväntas pågå fram till sommaren. Sök idag - vi kommer göra ett löpande urval.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som löneadministratör är varierande, men du kommer i huvudsak ansvar för ett stort antal löner och att administrationen sköts enligt de krav och policys som ställs. Du kommer bli systemansvarig och jobba mycket med det kollektivavtal som finns på arbetsplatsen.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet från lönearbete på stort företag. Du bör ha god kunskap inom lagar och avtal och som person är du serviceinriktad, kan skapa förtroende och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann i det du gör och driver på i processer. Att du har ett stort intresse av människor är självklart, samtidigt som din integritet är hög. I övrigt kräver rollen att du snabbt kan sätta dig in i nya situationer och har lätt för att lära känna såväl nya rutiner som människor.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.