Ekonom sökes till PLW Gruppen!

Ekonom sökes till PLW Gruppen!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten och företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.Dina arbetsuppgifter


Som ekonom kommer du att jobba i en varierad roll där du successivt får mer ansvar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Löpande bokföring, redovisning och analys
  • Avstämning och rapportering
  • Betalfiler
  • Skatt och moms
  • Kundfakturering
  • Inläsning av rabattbrev för leverantörer
  • Upplägg av nya kunder samt uppdatering av kundreskontra
  • Arkivering
  • Hjälp och stöttning vid månads- och årsbokslut
Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som har en vidareutbildning inom ekonomi, redovisning eller liknande på universitets- eller YH-nivå. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg med att successivt få utökat ansvar. Som person tror vi att du är strukturerad och gillar att skapa ordning och reda i ditt arbete. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Vidare tror vi att du är social och har lätt för att ta kontakt med både interna och externa parter då kontakt med medarbetare och leverantörer tillhör din vardag. Då utvecklingsmöjligheterna i denna roll är mycket goda tror vi även att du är driven och motiveras av mycket ansvar.

För denna roll krävs det att du behärskar svenska i både tal och skrift och vi ser också gärna att du har körkort.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PLW Gruppen är moderföretaget för PLW-koncerner och innehåller fyra dotterbolag. De är verksamma över hela Sverige och strävar mot att vara det självklara valet som helhetsleverantör av El & Tele-tekniska installationer. De erbjuder tjänster som projektering, installation och service av kvalificerade tekniska lösningar inom elinstallation, tele-, larm- och datateknik. Till sitt kontor i Linköping söker nu PLW Gruppen en ekonom.