Ekonomiassistent till Pitch Technologies, Linköping

Ekonomiassistent till Pitch Technologies, Linköping

Vill du jobba i ett glatt gäng i ett växande high-tech bolag. Pitch Technologies söker nu en ekonomiassistent till sitt kontor i Linköping. Ekonomiavdelningen är i en spännande utvecklingsfas som du kommer delta i. Här hanterar man sedvanlig redovisning, lön, leverantörsreskontra och kundreskontra/fakturering samt månatlig rapportering till ägarkoncernen. Du kommer ingå i ett drivet team som rapporterar till ekonomichefen. Möjlighet till distansarbete finns i viss utsträckning.

Tjänsten är på heltid, alternativt finns möjligheten att arbeta 75% med start enligt överenskommelse. Du kommer att anställas som ekonomikonsult via Brightby Bemanning och vara uthyrd till Pitch Technologies. Uppdraget som ekonomiassistent förväntas pågå i minst sex månader. Efter sex månader finns det goda möjlighet till anställning hos Pitch.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra, inkluderande samverkan med säljavdelningen kring fakturering
  • Löner
Profil på dig vi söker:

För att trivas som ekonomiassistent hos Pitch tycker du om service, är prestigelös och teamorienterad. Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta inom en växande, spännande high-tech organisation under informella former med både svenska och utländska arbetskamrater. På arbetsplatsen finns mycket energi och engagemang. Kulturen på Pitch är internationell och erbjuder roliga personalaktiviteter, konferenser, kickoffer med mera.

Den vi söker bör vara noggrann och efter upplärning kunna ta stort eget ansvar. Intresse för att delta i den fortsatta utvecklingen av ekonomifunktionen är ett plus.
  • Ekonomiutbildning eller motsvarande kvalifikationer, gärna med några års yrkeserfarenhet.
  • Praktisk erfarenhet av bokföringssystem, Excel, och liknande. Företaget arbetar idag i Visma och Millnet, delar av systemstödet kommer att uppgraderas eller bytas under de kommande åren.
  • Flytande svenska och engelska. Engelska är företagets koncernspråk.
Om Pitch Technologies

Pitch Technologies producerar teknisk programvara för rymd, flyg och försvar, med kunder i 40 länder. Företaget startade i Linköping och har idag kontor även i England och Frankrike, samt återförsäljare i ett stort antal länder. Läs mer på: https://pitchtechnologies.com

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se


Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult. Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Anna Fransson, anna.fransson@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)