Java- Utvecklare

Java- Utvecklare

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till Pitch Technologies. Uppdraget kommer vara i 6 månader och efter det finns det chans till överrekrytering vilket innebär att du kommer vara anställd direkt till Pitch Technologies. Frågor gällande företaget eller tjänsten ställd till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som java-utvecklare kommer du att vara en integrerad del av utvecklingsteamet från första dagen. Du ansvarar för att designa och bygga mjukvara för Pitch Technologies marknadsledande kommersiella produkter utanför hyllan. Du kommer att skriva kod, samarbeta i att utforma och bygga utbildningslösningar för deras kunder och så småningom se vilken inverkan du har på några av de mest komplexa och högprofilerade kundprogrammen. Resor kan förekomma i tjänsten.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: 6 månader konsultuppdrag med chans till överrekrytering, heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Centrala Linköping

Din profil

Vi söker dig som är:
 • En skicklig utvecklare inom Java och C ++
 • Har kandidatexamen/magisterexamen i datavetenskap eller liknande
 • Flytande engelska och svenska i tal och skrift
 • Nyfiken
 • Bra på att "få saker att fungera"
 • Motiverad och självständig
 • Värderar ett gott samarbete med andra
 • Uppskattar resor och kunna arbeta på andra platser eller kundplatser
Pitch Technologies kan erbjuda dig:
 • En plats i ett internationellt och framgångsrikt team som utvecklar produkter som aldrig funnits tidigare, för världens mest kända högteknologiska organisationer
 • Utmanande och stimulerande uppgifter
 • Att arbeta i ett litet företag med stor flexibilitet och möjligheter att påverka arbetssättet
 • Att vara ”där det händer” i utvecklingen av ny teknik och nya internationella standarder
 • Konkurrenskraftig lön och förmånspaket
 • En arbetsplats i centrala Linköping
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pitch Technologies är världsledande inom simulering. Några av världens största organisationer, som till exempel NASA, Boeing, Mitsubishi och Saab, utvecklar avancerade high-tech simulatorer för att lösa komplexa problem med hjälp av deras produkter. De levererar innovativa simuleringsprodukter till mer än 300 kunder över hela världen. Deras produkter används bland annat inom flyg-, försvar-, medicin- och säkerhetsindustrin. De har kontor i Linköping, Paris och London. Pitch växer just nu snabbt och letar efter nya medarbetare till deras huvudkontor i centrala Linköping. De jobbar i små team där de utvecklar deras egna produkter eller jobbar i tjänsteprojekt, till exempel för att hjälpa kunder att anpassa sina simuleringsmjukvaror till deras produkter.