Färskvaruansvarig

Färskvaruansvarig

Arbetsuppgifter

Som färskvaruansvarig får du eget ansvar för att kunderna enkelt ska kunna hitta vad de söker. Du ska se till att delikatessen är välfylld och att det är rent och snyggt i butiken. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Här butiksstyckar vi allt kött själva och är meriterande om du har tidigare erfarenhet av styckning. Som färskvaruansvarig kommer du att ansvara för hela charkavdelningen och ser till at vi bibehåller vår färskvaruprofil.

Önskade kvalifikationer

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Vi söker en kvalitetsmedveten lagspelare som gillar högt tempo. Rollen som färskvaruansvarig är att tillsammans med kollegor är att erbjuda hög kvalitet mot kunden, genom att vara service och försäljningsinriktad. Meriterande är att du som söker har arbetslivserfarenhet på färskvaruavdelningen, och att ha ett arbetsledande ansvar.

Personliga egenskaper
  • Serviceinriktad
  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
Om oss

Personalhuset är ett av Nordens mest engagerade rekrytering- och bemanningsföretag!
Vi vill hjälpa människor att utvecklas och vi strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen! Vi har ett genuint engagemang för individen, deras karriär och unika kompetens. Vi tar hand om vår personal, erbjuder marknadsmässiga löner, har kollektivavtalsenliga villkor och vi erbjuder Dig, som konsult hos oss, unika personalförmåner. We Care!
Personalhuset finns på 40 olika orter i Norden och arbetar med tjänster inom alla branscher. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång!
Mer info
Kontaktperson Pär Söderlund
Telefon 0730828824
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)