Charkmedarbetare

Charkmedarbetare

Arbetsuppgifter

Som Delikatessmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att kunderna enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att delikatessen är välfylld och att det är rent och snyggt i butiken. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att butiken håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

Önskade kvalifikationer

Du ska vara matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla att arbeta i ett högt tempo. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär att du är service och försäljningsinriktad samt har ett sinne för detaljer. Du som söker har arbetslivserfarenhet från dagligvaruhandel och har tidigare arbetat med färskvaror.

Personliga egenskaper
  • Serviceinriktad
  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
Om oss

Personalhuset är ett av Nordens mest engagerade rekrytering- och bemanningsföretag!
Vi vill hjälpa människor att utvecklas och vi strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen! Vi har ett genuint engagemang för individen, deras karriär och unika kompetens. Vi tar hand om vår personal, erbjuder marknadsmässiga löner, har kollektivavtalsenliga villkor och vi erbjuder Dig, som konsult hos oss, unika personalförmåner. We Care!
Personalhuset finns på 40 olika orter i Norden och arbetar med tjänster inom alla branscher. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång!
Mer info
Kontaktperson Pär Söderlund
Telefon 0730828824
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)