Säljare till Freebo

Säljare till Freebo

Vill du vara med från starten på en riktigt rolig och spännande resa? Vill du antingen påbörja eller bygga vidare på din karriär inom försäljning? Här får du möjligheten att komma till ett företag i en framtidsbransch och bli en viktig nyckelspelare hos Freebo!

Freebo arbetar med solenergilösningar mot privatpersoner. Över en miljon hushåll i Sverige har redan idag perfekta förutsättningar för att installera ett eget solkraftverk från Freebo. Freebo vill vara deras heltäckande samarbetspartner, från första kontakt till installation, service och uppföljning. Freebo har starka investerare i ryggen men behöver ha ett ännu starkare lag på fältet för att tillsammans sätta Freebo på den svenska kartan.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du ansvarar för hela försäljningsprocessen med ett supportteam som stödjer dig. Du har fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och Freebo som samarbetspartner. Som säljare på Freebo hjälper du dina kunder till den bästa solenergilösningen för just deras hushåll. Du har kollegor som bokar dina kunder, men du kommer sannolikt även att boka många kundmöten på egen hand, inte minst när dina egna kunder genererar nya referenskunder. Freebo kommer att utbilda dig till den energiexpert som kunderna önskar.

Du kommer till exempel att:
  • i samarbete med Presale skapa ditt optimala kundunderlag för effektiva arbetsveckor
  • besöka kunder, avsluta affär samt planera tillfälle för installation
  • upprätthålla kontakten med dina befintliga kunder, bl.a. genom att besöka dem
  • skapa events, ställa ut på mässor m.m. där du kommer att boka kunder och synliggöra varumärket
  • vara med och bygga upp ett nytt team på orten med både säljare och installatörer.
Freebo är en häftig Scale up i uppstartsfas i Sverige, vilket innebär att du är med och sätter grunden för kulturen på arbetet. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas teamkänsla och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen, där dina idéer tas tillvara. Som säljare kommer du erbjudas kontinuerlig vidareutbildning då det finns stark kompetens finns inom bolaget.

Du älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person, är din vilja, inställning och egna driv. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som säljare, oavsett du vill påbörja din karriär inom försäljning eller har flera års erfarenhet. Du har en hög initiativförmåga samt en avsikt att prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en mer hållbar framtid. Du kommer att göra stora affärer därför är det av stor vikt att du trivs i en ansvarsfull roll, där en av dina styrkor är att du är en genuin person som inger förtroende.

För att lyckas i rollen som säljare hos Freebo är det vidare krav att du:
  • har B-körkort
  • pratar och skriver flytande svenska
  • tar ansvar för din hälsa
Vill du få möjligheten att bidra till ett mer klimatsmart samhälle? Trivs du med att prestera mot ett uppsatt mål, både självständigt och som lagspelare? Vill du arbeta i ett vinnande team i en kreativ miljö, där vi tillsammans utvecklar företaget? Då kan det här jobbet vara för dig.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig grundlön + rörlig del
Arbetstider: Flexibla, delvis kväll och helg.
Plats: Linköping

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073 - 353 75 41 och camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Freebo är det marknadsledande solenergiföretaget i Finland där företaget etablerades 2016. I Sverige startade vi upp dotterbolaget Freebo AB under 2019 som ett första steg på expansion i övriga Skandinavien. Vi har installerat över 7 000 solkraftverk och det gör oss till den största leverantören av solenergilösningar i Norden. Freebo AB säljer nyckelfärdiga solkraftverk av högsta kvalitet till privathushåll. I Sverige finns kontor i Örebro, Uppsala och i Falun men vi har säljare på fler orter i landet. Huvudkontoret ligger i Örebro och idag är vi över 50 anställda.

Försäljningen sker genom hembesök hos kund alternativt online. Varje installation planeras genom att samla in information om de unika förutsättningarna för varje enskild kund.
Freebo - upplyst av egen solkraft!

Nedan finner du vår försäljningschef och tillika VD Mathias Abrahamssons presentation av Freebo: https://youtu.be/MkGkyWqGGUY

www.freeboenergy.com/sv-FI/

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: säljare, teknisk säljare, fältsäljare, account manager
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.