Sommarvikariat som Processoperatör i Linghem

Sommarvikariat som Processoperatör i Linghem

Pema People söker nya stjärnor inför sommaren hos vår uppdragsgivare inom sågverk. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är få arbeta tillsammans med kompetenta och härliga kollegor! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med tillverkning, maskinövervakning och administration. Mer specifikt innebär det att du kommer att övervaka maskiner och ansvara för den dagliga driften på avdelningen och hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter. Utöver det kommer du även att sköta maskiner manuellt och säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att
  • hantera råmaterial
  • övervaka en eller flera maskiner
  • köra truck
  • städa och hålla rent.
Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av produktion eller liknande kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar att du
  • kan arbeta självständigt
  • har B-körkort
  • har tillgång till egen bil
  • har möjlighet att jobba i skift
  • har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska
  • kan du arbeta hela perioden men start vecka 24 - 32.
Om oss

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.