Produktionsplanerare sökes till Svensk hemleverans.

Produktionsplanerare sökes till Svensk hemleverans.
VÅRT ERBJUDANDE

Vill du ha en arbetsledande funktion där du är med och planerar verksamheten på bästa sätt? I denna tjänst blir du en del av en fartfylld och öppen arbetsplats där professionalitet och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder varierande arbetsdagar i en miljö med spännande utmaningar. Du erbjuds ett arbete där du verkar nära andra människor och bidrar till en god arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten kommer du att vara delaktig i att leda våra medarbetare i produktionen. Arbetet innebär främst planering av personal. Exempel på arbetsuppgifter är att arbeta förebyggande med resursplanering och hantering av kvalitetsbrister både kort- och långsiktigt. Som styrmedel använder man sig av vägledande nyckeltal och statistik. En stor del av arbetet innebär kontakt med våra distributörer samt att lösa de problem som kan tänkas uppkomma. Du kommer även att arbeta med att säkerställa att alla produkter och material finns tillgängliga för våra anställda i distributionen. Produktionsplanerarens arbetsuppgifter kan variera ifrån dag till dag därav krävs en stresstålighet och lösningsorienterat arbetssätt med god samarbetsvilja. I rollen kommer du ha daglig kontakt med övrig personal för att bemöta eventuella frågor eller situationer som kan uppstå, därav är det viktigt att du är en person med ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetet är förlagt i Linköping.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet från arbete med distribution.
  • B-körkort
  • Obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Gilla att arbeta med människor.
  • Situationsanpassad ledarstil.
MERITERANDE

Det är meriterande om du har tidigare arbetsledarerfarenheter, men det är inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och tidigare erfarenhet från distributionsbranschen.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • är en person som kan växla från detaljuppgifter till en övergripande syn på arbetet
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, Västervik, Vimmerby, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och Norra Västerbotten.

Ansökan

Är du den vi söker?
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Under 2021 kommer vi successivt bli en gemensam organisation med gemensamma mål. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent