Pema söker markanläggare

Pema söker markanläggare

VÅRT ERBJUDANDE

Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
 • Dina arbetsuppgifter består bland annat av att självständigt utföra mark- och anläggningsarbeten, såsom stenläggning . Arbetena kommer va i Linköping, Mantorp och Mjölby.
 • Vi vill att du har några års erfarenhet från anläggningsbranschen. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper , engagemang och värderingar och förväntar oss att du eftersträvar att bygga vidare på dina kompetenser samt följer och förmedlar utveckling och trender avseende din yrkeskompetens.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Erfarenhet av Bygg & Anläggning.
 • Goda referenser.
 • Körkort B och Bil
MERITERANDE
 • Några års erfarenhet av markanläggning
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema Construction.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

På Pema Construction är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Demirel
Telefon 0735946586
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Golvläggare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.