Pema People AB söker extra personal till Linköping

Pema People AB söker extra personal till Linköping

Nu söker vi dig som är driftig, serviceinriktad, stresstålig och inte rädd för att ta i. Du tar ansvar i din yrkesroll och är samarbetsvillig samt positiv och självgående. Du som söker skall ha erfarenhet av lagerarbete, orderplock med truck och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
DENNA TJÄNST ÄR FÖR DIG MED ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING.
Då det stundtals förekommer tunga lyft är god fysik en fördel. Ditt arbetssätt kännetecknas av god förmåga för service, noggrannhet och att arbeta självständigt. Du trivs i en verksamhet där det är nära till medarbetare och där vikten av att ta sitt ansvar och kunna samarbeta är avgörande för din framgång. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta orderplockning med truck, packning av gods samt tillhörande göromål.


Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
  • Du ska kunna arbeta kvällar, detta är ett krav.
  • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
  • Truckkort A 1-4 - B 1-5.
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Är du den vi söker?
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kevin Eriksson eller Sophie Sköldin - kontaktuppgifter finns på vår hemsida. Pemapeople.se
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!