Industriarbetare sökes till Södra Vi

Industriarbetare sökes till Södra Vi

VÅRT ERBJUDANDE

Som konsult hos oss erbjuder vi dig erfarenhet hos företag som arbetar med schyssta villkor och seriösa tillvägagångssätt. Du kommer omges av trevliga kollegor som gör att arbetsdagen känns givande och utvecklande. Vill du bli en i vårt gäng? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta hos ett internationellt, framgångsrikt och spännande företag som är verksamt inom i tillverkningsindustrin. Inledningsvis kommer uppdraget att vara under sommaren, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag. Tjänsten innebär maskinoperatör, har du erfarenhet från bearbetning eller gjutning så är det meriterande. Du kommer också att ansvara för att material finns på plats, övervaka maskiner så att den dagliga driften för avdelningen säkerställs.

Dina kvalifikationer
 • Industrierfarenhet
 • Truckkort A1
 • Vi ser att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
 • Arbetet är förlagt på tvåskift
  MERITERANDE
  • Yrkesbevis.
  • Gymnasium med inriktning mot Industri
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
  Om oss

  På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson Daniel Demirel
  Telefon 0735946586
  Område Linköping
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 30 aug 2021 (32 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Pema People är en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Under 2021 kommer vi successivt bli en gemensam organisation med gemensamma mål. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

  Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent