Idrottsplatsvaktmästare sökes till Saabarena

Idrottsplatsvaktmästare sökes till Saabarena
VÅRT ERBJUDANDE


På PEMA Partner är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill jobba som Idrottsplatsvaktmästare. I jobbet ingår, förutom inre- och yttre arenaskötsel, mycket kundkontakt samt kontakt med utövare och besökare.
För att trivas tror vi att du har ett stort idrottsintresse och gillar att ge utmärkt service.
Det är inte ett krav på tidigare erfarenhet men det är viktigt att du inte är rädd för att använda olika maskiner då du bland annat kommer köra ismaskin och åkgräsklippare.

Arbetet innebär 3 skift, dag-, eftermiddag- och kvällspass samt jobb även helger samt röda dagar. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för att anläggningen alltid är i toppform.

Dina kvalifikationer
  • Körkort B
  • Gymnasieutbildning, gärna inom fastighetsskötsel eller motsvarande.
MERITERANDE
  • Att hantera olika former av maskiner ingår i det dagliga arbetet, har du dokumenterad kompetens i dessa är detta meriterande
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema Partner.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Pema Partner är ett fullserviceföretag inom anläggnings- och fastighetstjänster. Vi skapar hållbara nytta via fyra verksamhetsområde: Energieffektivisering, Fastighetsförvaltning, Arenaservice och Utemiljö. Med lång erfarenhet, expertkompetens, engagerade medarbetare och modern maskinpark bidrar vi till attraktiva fastighetsbestånd och tydlig affärsnytta för våra kunder.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.