Drift och underhållstekniker

Drift och underhållstekniker

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker nu en driven underhållstekniker som i första hand kommer att arbeta med den dagliga driften i produktionen samt förebyggande underhåll. Rollen är väldigt bred och kräver att du är orädd och gillar utmaningen att varje dag inte ser likadan ut, men att målet med varje dag skall vara detsamma dvs. Säkerställa tillgänglighet i vår produktion.

Arbetsbeskrivning
  För att passa in i rollen bör du självständigt kunna analysera driftsproblem och föreslå samt genomföra lösningar. Som person vill du lösa problem en gång, och nöjer dig inte med att snabbt åtgärda ett fel - du går steget längre och säkerställer att det inte återkommer igen!Du måste dock ha erfarenhet av underhåll och någon form av utbildning eller liknande för att klara dina arbetsuppgifter.Din erfarenhet ses som extra merit, men det är din inställning som är viktigast.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Styr - & Reglerteknik
 • Underhållssystem
MERITERANDE
 • PLC
 • Förpackningsmaskiner
 • Behörighet EL
 • ATEX
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.