Behovspersonal sökes till kund i Linköping

Behovspersonal sökes till kund i Linköping

VÅRT ERBJUDANDE

Vi letar efter dig som vid sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning vill arbeta vid behov. Är du en flexibel person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan detta vara möjligheten till en extra inkomst för dig.

Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Anläggning för att hantera produkter och produktionstekniker i stora som små volymer. Arbetet är i ett högt tempo det ställer krav på dig som individ. Du ska va noggrann och kunna samarbeta i grupp. Vi ser också gärna att du är flexibel och kan rycka ut på kort varsel. Arbetet är förlagt på skiftgång.

Dina kvalifikationer
 • Annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat deltidsarbete.
 • Vi kommer lägga stor vikt i personligt lämplighet
 • Goda referenser.
MERITERANDE
 • Erfarenhet av industri
 • Truckkort
 • Körkort
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
 • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • har en hög servicenivå.
 • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
 • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Demirel
Telefon 0735946586
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.