Vill du vara en del av ett jordnära företag som brinner för nöjda kunder och driva våra spännande byggprojekt i Linköping framåt?

Tjänsten

Vi förstärker nu vår verksamhet och behöver fler drivna träarbetare till vår arbetschefsgrupp inom bygg i Linköping. Vår verksamhet utför ny-, om- och tillbyggnader i Linköping med omnejd. Våra kunder är både Peab internt, i form av egenutvecklade bostadsprojekt, samt externa kunder.

Tjänsten är på heltid och tillträde efter överenskommelse.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi ställer krav på yrkesbevis för träarbetare, B-körkort och ser helst att du har flera års erfarenhet som träarbetare/snickare. Har du tidigare haft rollen som lagbas är detta meriterande.

Som person är du driven, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i lag. Du är självgående och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras säkrare, bättre och mer effektivt. Hos oss får du ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Katarina Löfqvist
Telefon 072-533 63 05
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.