Arbetsledare Garanti

Arbetsledare Garanti

Peab Bygg Sydost bygger bostäder till privata, interna och offentliga kunder. Våra projekt omfattar framförallt nyproduktion, men kan även vara ombyggnader. Till Östergötland söker vi nu en Arbetsledare Garanti. Du kommer vara placerad i Linköping men vara verksam i hela länet. Inom regionen finns även en regional garantisamordnar som stöttar och ansvarar för det övergripande garantiarbetet.

Som Arbetsledare Garanti har du hand om reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt, deltar vid garantibesiktningar och ansvarar för åtgärder i samarbete med underentreprenörer. Du har även kontakt med våra beställare vid felanmälan, besiktning och åtgärd. Du deltar även vid överlämnande till garanti tillsammans med projektorganisation och kund. Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av kommersiella fastigheter och bostäder.

Du har byggteknisk bakgrund och är väl insatt i byggprocessen. Vi ser gärna att du har ett praktiskt handlag då du behöver kunna åtgärda mindre felanmälningar själv exempelvis justeringar av dörrar och enklare snickerier.

Du kommer vara vårt ansikte utåt vad gäller garantiärenden och möta såväl kunder som beställare. För att trivas i tjänsten krävs god social kompetens, förmåga att kommunicera tydligt samt att man har lätt för att samarbeta. Det krävs även ordning och reda och ett strukturerat arbetssätt.

Du har god datorvana och känner dig trygg i att följa upp ekonomin i de ärenden du hanterar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Carin Thomasson
Telefon 013-24 99 04
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.