Projektledare/Projektör Fiberverksamhet

Projektledare/Projektör Fiberverksamhet

Peab satsar vidare på fiberutbyggnaden. Vill du vara med?

Tjänsten

Marknaden för fiberutbyggnad, till både privatpersoner och företag är idag stor, framförallt då samhället idag kräver en allt mer digitaliserad distribution av media. Som projektledare i Peab erbjuds du ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många utmaningar och varierande arbetsuppgifter i en intressant arbetsmiljö. Då vi uppmuntrar alla medarbetare att vara initiativtagande entreprenörer, kan vi erbjuda dig ett arbete med stor möjlighet att organisera och styra det egna arbetet. Vår region sträcker sig över mellersta Sverige, med placeringsort i Linköping eller Norrköping.

Som projektledare ansvarar du för att planera, projektera och hålla ihop ett eller ett flertal olika projekt inom publika fibernät. Du ansvarar för hela processen, från projektuppstart till projektavslut, vilket bland annat innebär:
  • samordningsansvar i projekt
  • kontinuerlig kontakt med beställare, kunder och andra intressenter
  • materialförförsörjning
  • tillståndsansökningar hos myndigheter
  • budgetering och tidsplanering
  • kvalitets- och miljöarbeten
  • projekt- och slutrapportering
Sökande

Du som söker har erfarenhet av att ha arbetat i projekt, med planering och projektering. Vårt fokus är både privat- och företagskunder. Det är därför av vikt att du kan bemöta människor på ett bra sätt och vara lojal både mot våra, och våra kunders intresse.

Det är viktigt att du är välorganiserad, strukturerad och tar ett stort eget ansvar. Vi ser även att du är engagerad, innovativ och lösningsorienterad i ditt projekt.

Kunskap och erfarenhet av att arbeta i CAD/annat ritprogram är meriterande.

Som person bör du även vara flexibel, förändringsbenägen och van att fatta beslut.

Slutligen ser vi att du är en lagspelare som gillar att prestera och leverera resultat.

Körkort är ett krav.

Urvalsarbetet fortlöper under ansökningstiden.

Frågor om tjänsten, kontakta:
Projektchef Tedd Telleskog mobilnr. 070 - 770 73 39
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.