Just nu söker vi en erfaren Platschef till en av våra arbetschefsgrupper. Har du intresse för ekonomi, erfarenhet från mark och anläggning och vill vidare i karriären? Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall ska du verkligen läsa denna annons! Arbetsuppgifter som Platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du blir en nyckelperson och har ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt ifrån inköpare, HR Partner, KMA, arbetsledare och skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera din medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

Bakgrund

Du som söker har erfarenhet av anläggning, från en ledande befattning. Kanske har du arbetat som Platschef, Arbetsledare, Konsult eller Entreprenadingenjör men känner nu att det är dags för nya utmaningar. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för ekonomi samt är kund- och resultatinriktad. Du har en god social kompetens och tycker om att samarbeta.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad, kreativ och initiativtagande person med förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för siffror och ekonomi, resultatinriktad och trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en god samarbetsförmåga och värdesätter en professionell kommunikation mot såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners. Du har B-körkort och arbetet är på heltid med tillträde snarast.

Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Henrik Wallin, Arbetschef
Telefon 0701 69 91 19
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.