Skulle du vilja jobba med spännande och utmanande projekt inom anläggning?

Arbeta tillsammans med ett engagerat team samt med ett stort eget ansvar, leverera fina resultat i rätt tid?

Då kan du vara vår kandidat till tjänsten som Kalkylingenjör på Peab Anläggning i Östergötland. Vill du vara med? Då tycker vi att du ska söka jobbet!

Om tjänsten

Kalkylingenjören är en nyckelspelare i organisationen och har ett nära samarbete med arbetschefen. Som kalkylingenjör kommer du arbeta i hela kalkylprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. I rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Du rapporterar till Arbetschefen.

Vi har kontor i Mjölby, Linköping och Norrköping och du har hela Östergötland som ditt arbetsområde. Placeringsort är öppen för diskussion.

Kravprofil

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet från branschen och anbudsförfarandet. Kanske har du arbetat just med förfrågningsunderlag och anbudsförslag, eller arbetat i en arbetsledande roll ute i byggprojekt där du samlat kunskap kring ramverket AMA och skapat dig ett intresse för ekonomiska resultat och administration.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper

Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Som person kan du hantera struktur även under perioder med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter från branschen gör att du kan granska underlag kritiskt och göra rimlighetsbedömningar samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig vilket gör dig till en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra.

Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Mer info
Kontaktperson Henrik Wallin, Arbetschef
Telefon 0701 69 91 19
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.