Skulle du vilja jobba med spännande och utmanande projekt inom anläggning?

Arbeta tillsammans med ett engagerat team samt med ett stort eget ansvar, leverera fina resultat i rätt tid?

Då kan du vara vår kandidat till tjänsten som Kalkylingenjör på Peab Anläggning i Östergötland. Vill du vara med? Då tycker vi att du ska söka jobbet!

Om tjänsten

Kalkylingenjören är en nyckelspelare i organisationen och har ett nära samarbete med arbetschefen. Som kalkylingenjör kommer du arbeta i hela kalkylprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. I rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Du rapporterar till Arbetschefen.

Placering i Linköping, men du har hela Östergötland som ditt arbetsområde.

Kravprofil

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet från branschen och anbudsförfarandet. Kanske har du arbetat just med förfrågningsunderlag och anbudsförslag, eller arbetat i en arbetsledande roll ute i byggprojekt där du samlat kunskap kring ramverket AMA och skapat dig ett intresse för ekonomiska resultat och administration.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper

Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Som person kan du hantera struktur även under perioder med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter från branschen gör att du kan granska underlag kritiskt och göra rimlighetsbedömningar samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig vilket gör dig till en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lars Lind, +46 073-3375766, lars.lind@peab.se
Mer info
Kontaktperson Lars Lind
Telefon 073-3375766
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.