Vi på Peab söker nu gatudriftsarbetare till vårt drift- och underhållskontor i Linköping. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag.

Om tjänsten

Som gatudriftsarbetare kommer du att utföra drift- och underhållsarbete samt anläggningsarbete på Linköping och Åtvidabergs kommuns gator och vägar samt hos våra fastighetskunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av:
  • Skyltmontage och reparationer
  • Beställningar
  • Reparation och tillsyn av lekplatser/besiktningar
  • Trafikavstängningar (TA-planer)
  • Felavhjälpande drift och underhåll
  • Mindre anläggningsarbeten
  • Allmän drift och underhåll
Maskinerfarenhet ser vi som en merit.

Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst ingår i rollen. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du handlingskraftig, social och har en digital teknisk nyfikenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll samt lokalkännedom är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten, C-körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Johan Svensson, +46 +46 701 69 91 92,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.