Projektledare för webbprodukter med känsla för sälj

Projektledare för webbprodukter med känsla för sälj

Nu har du tur!

Det finns en tjänst som säljande projektledare för webbprodukter hos oss.

Och det är inte vilka produkter som helst. I vår portfölj har vi webbar byggda till många starka varumärken, som t.ex. Eklund Stockholm New York med tv-kända fastighetsmäklare som Fredrik Eklund och Niklas Berntzon. Och Lagerlings fastighetsmäkleri med en av Sveriges mest framgångsrika mäklare.

Det är bara ett par exempel.

Vi samarbetar många gånger med externa designer och ibland är det vi som står för designen.

Sajterna byggs tajt med vårt CRM-system för fastighetsmäklare, FasAd (FasAd.eu). Det är Sveriges bästa CRM-system enligt många kunder och leverantörer. Det både tycker vi är väldigt rolig och ett mål vi jobbat och jobbar stenhårt för.

Vilka är vi? Jo vi är ett precis lagom stort gäng som jobbar och trivs tillsammans! Säljare, designer, fastighetsmäklare, utvecklare, drifttekniker m.fl. En riktigt bred kunskap med andra ord.

Vem ska du var? Jo en person som är riktigt duktig på webb och projektledning. Därtill behöver du tycka att det är roligt att jobba med kunder, inspirera, motivera och entusiasmera. Helt enkelt tycka det är roligt att leverera riktigt bra grejer.

Häng på! Vi är ca 20 personer som längtar efter en supermotiverad medarbetare.

Välkommen!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prek.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 20 personer som trivs och jobbar tillsammans på S:t Larsgatan 3 i Linköping (precis vid Resecentrum).

Vår vision är att leverera Sveriges bästa mäklarsystem! Och det tycker våra kunder och leverantörer att FasAd (Fasad.eu) är. Vi levererar webb till fastighetsmäklare och även andra kunder.

På vår referenslista finns att vi varit med att driva fram den svenska bostadssajten hemnet.se och även den spanska och portugisiska bostadssajten mimove.com. Sajter som esny,se, lagering.se, listed.se, wrede.se och många fler har byggts av oss.

Läs gärna mer om oss på www. prek.se och om vår produkt fasad.eu