Plockare söndagar

Plockare söndagar

Ingress

Otiga Linköping söker Lagermedarbetare

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi nya medarbetare till extra arbete inom lager och terminal! Är du en noggrann person med professionell inställning och är intresserad av att arbeta i ett högt tempo med fokus på leverans? Då kan du vara den vi söker. Du måste ha en annan sysselsättning på minst 50% t ex. studerande. Vi letar nu efter positiva lagermedarbetare både inom terminal, lager och logistik. Arbetsuppgifterna består av plock, packning och sortering. För att trivas i arbetet gillar du att arbeta fysiskt såväl som strukturerat då du själv ansvarar för att matcha kollin och fraktsedlar.

Din profil

Som person är du arbetsvillig, gillar fysiskt arbete. Vi söker dig som är en fena när det gäller effektiv sortering och packning och du gillar att hålla ordning och reda. Om du är ansvarsfull, engagerad och har en god samarbetsförmåga kommer du att trivas bra hos oss. Tidigare erfarenhet från arbete inom lager, logistik eller terminal är meriterande. Vi ser gärna att du har truckkort.

Erbjudande

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Linköping. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.

Vid frågor om tjänsten kontakta Pär Söderlund på mail par.soderlund@otiga.se