Oral Care söker Tandhygienist till mobilt tandvårdsteam

Oral Care söker Tandhygienist till mobilt tandvårdsteam

Är du tandhygienist och är intresserad av att arbeta med mobil tandvård? Då kan tjänsten på Oral Care vara något för dig!

Uppdragsgivare: Oral Care

Ort: Östergötland (Linköping)

Omfattning: Heltid (diskutabelt), tillsvidare

Arbetsbeskrivning:

Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Oral Care grundades 1989 och idag är det ca 290 anställda i Göteborg, Falkenberg, Stockholm, Malmö, Linköping, och Jönköping. Kliniker finns i dagsläget i Göteborg, Mjölby och Kristianstad samt tre kliniker i Stockholmstrakten.

Randstad Care söker nu en tandhygienist till Oral Cares mobila team i Linköping. Som tandhygienist på Oral Cares mobila tandvård utgår du från det nyrenoverade, fräscha regionkontoret i Linköping nära resecentrum. Därifrån åker du ut till patienter i Östergötland. I arbetet träffar du patienter i hemmet och på boenden. Oral Cares mobila tandvård jobbar nära patienten. Patientklientelet utgörs av patienter som av olika anledningar inte kan ta sig till tandvården själva. Arbetsuppgifterna utgörs av nödvändig tandvård där du arbetar förebyggande och med sjukdomsbehandlande tandvård. Du kommer också få möjlighet till att utföra munvårdsutbildning och munhälsobedömningar. Du kommer i din tjänst att få tillgång till företagsbil med GPs och bland dina arbetsredskap hittar du även en företagsmobil och laptop.

Som tandhygienist på Oral Care ingår du i ett välfungerande team och du arbetar tillsammans med tandläkare, tandsköterska, tandhygienist samt administrativ personal. Som anställd på Oral Care har du möjlighet att göra verklig skillnad för dina patienter samtidigt som du har flexibilitet i arbetet och kan styra över din arbetsdag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, 08-17 inklusive administration och restid. Ingen helg- eller jourtjänstgöring ingår i tjänsten. Oral Care erbjuder dig som anställd friskvård och regelbundna kompetensdagar i form av exempelvis Oral Care dagarna. Goda möjligheter ges till kompetensutveckling genom bland annat företagsförlagda föreläsningar och seminarier, regelbundna terapi- och personalmöten, möjlighet att medverka på Swedental/odontoligska riksmässan och så vidare.

För att trivas i rollen som tandhygienist hos Oral Care är viktigt att du är självständig och har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer. Du bör vara trygg i din yrkesroll som tandhygienist då arbetet kräver självständighet och att du har förmågan att fatta egna beslut. Du tycker det är stimulerande att jobba med olika patientgrupper i deras hemmiljö.

Kvalifikationer: - Legitimerad Tandhygienist - B-körkort - Meriterande: 2 eller fler års erfarenhet

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30

För information om tjänsten kontakta: Kandidatansvarig: Therese Osvald, 070- 308 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se eller Rekryteringskonsult: AnnaKatarina Jonsson, 073- 343 97 17 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Therese Osvald
Telefon 0703097808
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag löpande (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.