Account Manager / B2B säljare till ledande teknikbolag

Account Manager / B2B säljare till ledande teknikbolag

Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta med företagsförsäljning? Drivs du av utmaningar och att ständigt bli bättre? Om svaret är ja så är detta rätt tjänst för dig! Vi på Onslip Cloud erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i rollen som Account Manager!

Onslip Cloud är den ledande digitala plattformen för Sveriges restauranger och besöksnäring. 2014 lanserade bolaget sitt molnbaserade kassasystem för iOS och Android. Sedan dess har kassasystemet och dess APIer utvecklats i rask takt och erbjuder idag det största och snabbast växande utbudet av digitala tjänster. Via plattformen kan restaurangkunder välja och vraka bland Nordens bästa digitala leverantörer inom mobila beställningar, digital bokföring, lager och inventering, digitala kökssystem och analytics.

Vår teknologi är uppskattad och vi fortsätter därför expandera år efter år. Nu söker vi därför en ny medarbetare till vårt framgångsrika säljteam i Linköping som idag består av fyra personer. Du kommer erbjudas en stimulerande arbetsplats där din säljkarriär kommer utvecklas till nästa nivå genom en tydlig karriärtrappa.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och potentiella kunder. Du förväntas successivt bygga upp din egen kundbas genom utgående och inkommande bearbetning. Kunderna finns främst inom restaurang och kafé. Din framgång grundas i att kunna bygga ett förtroende och genom kunskap och erfarenhet hjälpa våra kunder att förstå sina utmaningar och stötta dem till en lönsammare affär.

Du blir en central spelare i bolagets expansion och rapporterar direkt till försäljningschefen. Du får en grundutbildning i hela Onslips erbjudande till marknaden och genomgår kontinuerlig coachning och utbildning inom försäljning, marknaden, trenderna, och konkurrenterna. Du förväntas fördjupa dina kunskaper löpande om betalningsbranschen och digitala tjänster riktade mot restauranger. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor inom marknad, support, logistik där ni tillsammans hittar de bästa lösningarna för varje kund.

Vad erbjuder Onslip dig?
  • En stimulerande, familjär och trygg arbetsplats.
  • Ett stöttande team som hjälper varandra i alla lägen.
  • Möjlighet till en långsiktig karriär inom bolaget.
  • Daglig coaching inom försäljning och produkt.
  • Förmåner som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, gratis lunch en gång i veckan, AW:s och kickoffer.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet av försäljning.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen.
  • Meriterande: Eftergymnasial utbildning inom försäljning och/eller ekonomi.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emil Källdoff
Telefon 0725886788
Email Mejla Emil Källdoff
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.onslip.com/
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (52 dagar kvar)