Projektadministratör till konsultuppdrag

Projektadministratör till konsultuppdrag

Vi söker nu en projektadministratör för kunds räkning i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult på uppdrag hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer initialt att sträcka sig över 6 månader.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör kommer arbetsuppgifterna att bestå av:
 • Hantera konsultbeställningar.
 • Hantera tidrapportering.
 • Göra ekonomiska uppföljningar.
 • Ordna behörigheter till nya medarbetare.
 • Hantera logistikfrågor på kontoret.
 • Dokumenthantering.
 • Utföra övrig administration.
Utöver ovanstående uppgifter finns det möjlighet till utökande arbetsuppgifter som innebär arbete med riskhantering och projektets kommunikation.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du är driven, lösningsfokuserad samt har förmåga att skapa goda relationer. Viktigt att du är erfaren att arbeta strukturerat och självständigt där du vågar ta ägarskap och fatta egna beslut. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i system ser vi gärna att du har grundläggande IT-kunskaper.

Uppdraget omfattas av försvarssekretess, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap. Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har
 • Gymnasial Utbildning
 • Gedigen bakgrund inom administration
 • Erfarenhet att arbeta i systemen SIV, Agresso, Sharepoint
 • God datavana
Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i systemet Confluence

Övrig information
Arbetstider: Dagtid, vardagar
Tjänstgöringsort: Linköping
Start: Snarast / enligt överenskommelse

Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Vid ytterligare frågor kontakta helena.eriksson@onepartnergroup.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se