Kundtjänstmedarbetare till kommunal verksamhet i Linköping

Kundtjänstmedarbetare till kommunal verksamhet i Linköping

Är du utåtriktad och gillar att ha kundkontakt? Gillar du problemlösning? Har du en positiv inställning och gillar att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer i din roll få jobba tillsammans med ett glatt och engagerat gäng som alla har fokus på att ge kunderna en serviceupplevelse som överträffar deras förväntningar. Det är ett spännande uppdrag där du får möjlighet att jobba i en miljö där alla jobbar för laget och hjälps åt.

Arbetsuppgifter
  • Rådgivning och information via telefon, sociala medier, e-post och besök
  • Besvarande av frågor, teknisk rådgivning och försäljning i både inkommande och utgående samtal
  • Vissa administrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som vill arbeta inom kundservice och brinner för att ge företagets kunder så bra service som möjligt. Att vara serviceinriktad och drivas av att nå uppsatta mål är viktiga förutsättningar för rollen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservicearbeten eller liknande arbetsuppgifter. Att vara stresstålig, flexibel och lösningsorienterad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Vidare ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse.

Krav för tjänsten:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • God datorvana
  • Erfarenhet av administrativt arbete, kundtjänstarbete eller försäljning
Meriterande:
  • Ytterligare språkkunskaper
Övrig information:

Arbetstider: Dagtid, vardagar

Tjänstgöringsort: Linköping

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som konsult på plats hos vår kund.

Intresserad?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Viktoria Martinsson, Rekryteringskonsult viktoria.martinsson@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se