Kandidatasvarig

Kandidatasvarig

Är du student och vill få praktisk erfarenhet under tiden du pluggar? Vill du samtidigt inspireras av ett engagerat gäng som älskar sitt jobb? Hos oss får du chansen att praktiskt tillämpa de kunskaper du tillägnat dig genom din utbildning!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Gänget i Östergötland består av sju medarbetare som arbetar för att erbjuda kompetensförsörjning med fokus på hög kvalitet och flexibilitet. Vi är ett familjärt bolag som tycker att ett gott resultat är viktigare än intern konkurrens. Vi månar om både varandra, våra konsulter, kandidater och kunder vilket i hög grad genomsyrar vårt arbetsklimat. Vi växer och behöver nu förstärkning av dig som vill arbeta extra hos oss!  

Om arbetet
I rollen som studentmedarbetare kommer du vara delaktig i flertalet av tjänstemannateamets rekryterings- och bemanningsprocesser. Till en början kommer du att få fördjupa dig i enskilda delar av processerna, men allt eftersom du växer in i din roll kommer du få ta mer ansvar. Mer konkret kommer du att:
  • Arbeta i våra serachverktyg, exempelvis LinkedIn Recruiter, för att hitta både aktiva och passiva kandidater
  • Vara behjälplig i rekryteringsprocessen, bland annat hålla telefonintervjuer, administrera tester samt genomföra referenstagning
  • Utföra personaladministration för befintliga konsulter

Du kommer att arbeta 1-2 dagar per vecka och om önskat mer vid behov.

Om dig
Vi söker dig som studerar HR, beteendevetenskap, personal- och arbetsvetenskap eller annat som bedöms relevant för vårt verksamhetsområde. Du är målinriktad och företagsam samt vill lära dig mer om hur det fungerar att arbeta inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Du motiveras av att lära dig nya saker, ger högklassig service och har förmågan att ta egna initiativ. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt söker vi dig som uttrycker dig professionellt i både tal och skrift på svenska.

Övrigt
Omfattning: Extrajobb, ca 1-2 dagar/v
Tillträde: Omgående
Placering: Mjölby eller Linköping

Vi frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Forsell på karin.forsell@onepartnergroup.se eller 0702830488 alternativt Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se eller 0730496812. Vi hanterar ansökningar löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

För att ansöka till tjänsten måste du enligt vårt kollektivavtal ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. På grund av GDPR tar vi ej emot ansökningshandlingar via mejl.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se