Säljare till Après // Linköping

Säljare till Après // Linköping

Redo att kickstarta hösten med ett nytt spännande uppdrag? Vi söker ännu en säljare till vårt team!

Vi är Après, en etablerad uppstickare av tobaksfria och miljövänliga nikotinprodukter inom premiumsegmentet. Tillsammans utvecklar vi unika smaker som fångar känslor och minnen - allt förpackat i en tidlös design. Med produkter som utstrålar innovation, skönhet och kvalitet, strävar vi alltid efter att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder samtidigt som vi bryr oss om vår miljö. Vår marknad fortsätter växa och vi med den. Tillsammans med Oddwork, är vi därför på jakt efter dig som är redo att sprida ordet vidare om våra exklusiva produkter och bygga upp vårt nystartade företag med dina idéer!

Som säljare
På Après får du inte bara möjligheten att arbeta med ett populärt och snabbväxande varumärke, du kommer även få utlopp för din passion och ditt driv att påverka vårt företag från grunden. Drömmer du om att växa i din roll och axla titeln teamledare? Eller varför inte key account manager? Med rätt person och rätt driv, finns flera utvecklingsmöjligheter! Hos oss väntar en spännande tillväxtresa, både för dig och vårt företag. Resor förekommer i din tjänst, ungefär 8-10 besök per dag runt om i angränsande städer.

3 snabba

Din roll: ansiktet utåt för Après och vinnarskallen bakom våra framtida affärer
Ditt fokusområde: fältförsäljning mot butik
Dina utvecklingsmöjligheter: påverka framtiden för vårt populära och snabbväxande varumärke


Vi söker dig som...

... älskar att möta nya människor och se affärer gå i lås. Du trivs bäst när du kan arbeta självständigt och sätta upp nya mål för dig själv. Att vinna är ju din grej. Utmaningar ser du snarare som möjligheter att lära dig något nytt och med din drivkraft att utvecklas, siktar du alltid mot resultat. Vill du bli en del av vårt nytänkande företag när vi fortsätter utmana marknaden? Skicka in din ansökan idag!


Våra önskemål till dig:

  • Körkort
  • Har du några års erfarenhet inom säljyrket ser vi det som meriterande, men viktigast av allt är ditt driv och din personlighet
  • Det är även meriterande om du kan ytterligare språk

Varför Après?

Välkommen till din nya utmaning och vårt snabbväxande företag! Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga upp vårt varumärke från grunden och påverka med dina egna idéer och tankar. Här väntar flera utvecklingsmöjligheter och chansen att växa tillsammans med oss i takt med vårt expansiva varumärke. Vi tror varken på hierarki eller att räkna timmar, det viktigaste för oss är att du vet vad som krävs för att leverera - vilket du självklart kommer lyckas med tillsammans med oss andra på Après. Är du nyfiken och vill veta mer? Då hoppas vi att vi snart ses på en kaffe!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Linköping

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-11-30

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!


Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (2 dagar kvar)