Timvikarierande boendestödjare till socialpsykiatrin i Linköping

Timvikarierande boendestödjare till socialpsykiatrin i Linköping

Nu söker vi på Nytida flera timvikarier till våra psykiatriboenden i Linköping. Sök tjänsten senast 31 januari.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om verksamheterna

Nytida driver 3 socialpsykiatriverksamheter på entreprenad i Linköpings kommun, en gruppbostad och två särskilda boenden. Inom verksamheterna finns ett brett spektra av funktionsvariationer med individuella behov och önskemål kring stöd i vardagen.

På Trummans gruppbostad i T1 bor 5 personer. I personalgruppen ingår 6 personer, verksamheten är bemannad dygnet runt och schemat innefattar sovande jour.

På Ekhagagatan i utkanten av Ekholmen bor 12 personer. I personalgruppen ingår 9 personer, verksamheten är bemannad dygnet runt och vi har vaken natt.

På Kärnavägen i Malmslätt bor 12 personer, där har vi dessutom 3st korttidsplatser. I personalgruppen ingår 10 personer, verksamheten är bemannad dygnet runt och vi har vaken natt.

Samtliga verksamheter ligger så de är lätta att ta sig till med stadsbussarna.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse, rekrytering sker löpande
Sista ansökningsdag: 31 januari
För mer information kontakta: Mikael Adolfsson, gruppchef på Ekhagagatan, tel. 0708-318611, mejl: mikael.adolfsson@nytida.se. Catharina Kalered, gruppchef på Kärnavägen, tel. 0735-391924, mejl: Catharina.kalered@nytida.se. Anna Jonsson, gruppchef på Trumman, tel. 0735-317972, mejl: anna.jonsson2@nytida.se.
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se