Boendestödjare till gruppbostad och BoDa-enhet i Linköping

Boendestödjare till gruppbostad och BoDa-enhet i Linköping

Nu söker vi flera boendestödjare till vårt team på Hemmansgatans och Alarps gruppbostäder. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsterna är semestervikariat med chans till förlängning.

Om arbetsplatsen
På Hemmansgatans gruppbostad jobbar du i trevliga Lambohov på en klassisk gruppbostad med fem platser enligt LSS 9:9. Här jobbar vi sovande jour, dagtid, kvällar och helger.

Alarp är en BoDa-enhet i natursköna Tinnerö Eklandskap. Här bor sex personer och några av dem har även sin dagliga verksamhet i direkt anslutning till hemmet. På Alarp arbetar du antingen dag/kvällstid eller natt. Hit går inga bussar så det är viktigt att du kan ta dig till arbetet på egen hand.

På enheterna arbetar vi lågaffektivt och pedagogiskt. De som bor hos oss är alla vuxna och med olika funktionsvariationer och många styrkor som vi som boendestödjare ska ta tillvara på. Att vara semestervikarie innebär att du får delta i årets mest händelserika månader med utflykter, grillkvällar och kubbspel. Om du vill ha en givande och härlig sommar ska du därför söka till oss!

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Det är därför viktigt att du kan förstå, läsa och skriva på god svenska.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Hämta gärna inspiration från din enhetssida på www.nytida.se

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Visstidsanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Omgående
Sista ansökningsdag:
För mer information kontakta: Gruppchef Mari Karlsson, 0735267511 eller mari.karlsson@nytida.se. Verksamhetschef Elin Norberg, 0763089860 eller elin.norberg@nytida.se.

Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

När du söker arbete hos oss på Nytida kommer du att få besvara en obligatorisk fråga vid ansökan om du kan uppvisa vaccinationsbevis vid en eventuell intervju? Undantaget är om du kan visa intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl och du behöver då ta med sig ett sådant intyg till intervjun.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Linköping
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 18 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se