Säljkoordinator till oss på NEXT!

Säljkoordinator till oss på NEXT!

Ett viktigt kugghjul i en liten men växande säljavdelning!

Vi är det lilla bolaget som med stark laganda, skön stämning och mycket goda framtidsutsikter som skapar snabb och synlig nytta för våra kunder - och vi har roligt när vi gör det!

Dina arbetsuppgifter

Som säljkoordinator jobbar du med våra kunder från första kontakt till avslut. Du är den som fångar upp förfrågningar som kommer till oss. Du genomför webbpresentationer av NEXT, håller enklare utbildningar för kunden samt ansvarar för offerering och övrig administration.

Du kommer också ha mycket kontakter internt, både med utesäljare och leveransgänget. Du är den som på ett strukturerat sätt ser till att kunden kommer vidare till rätt säljare, att det blir dokumenterat på rätt sätt i våra system hela vägen från nyregistrering till slutfakturering och att kalendrar koordineras under resans gång.

Din profil

Du är socialt begåvad med en säljstil som är lugn och saklig för att skapa förtroende hos våra kunder. Förtroende skapar du också genom din starka vilja att överträffa kundens förväntningar i allt du gör. Förmågan att förmedla kunskap på ett pedagogiskt sett är värdefull. För att lyckas behöver dina sociala förmågor kombineras av ett starkt driv att vilja göra affär, "svart bälte i avslut" är en framgångsfaktor. För att nå dit krävs ett strukturerat arbetssätt och en god känsla för ordning och reda.

Den vi söker har en stor portion nyfikenhet, är genuint intresserad av att utvecklas tillsammans med oss och du är långt ifrån "klar". Rätt "kugge" är viktigare än rätt utbildning. Du har erfarenhet av försäljning, gärna från butik där kundnöjdhet värderats högt samtidigt som haft säljmål att nå upp till.

Vi eftersträvar mångfald i vårt företag och välkomnar sökande med olika bakgrund!

Varför ska du söka till NEXT?
"Det bästa med att jobba hos oss är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Eftersom vi är ett litet tajt gäng gör alla sitt bästa. Tillväxten med nya kunder och samarbetspartners gör framtiden spännande och vardagen rolig. Vi är bra på att fira våra framgångar, vi äter frukost tillsammans, fredagsfikar ihop och gör ett och annat kul utanför jobbet. Sist men inte minst, hos oss tror vi på att en god arbetsprestation ryms inom en 8-timmars arbetsdag!"
Nils Nordenjack, rekryterande chef

Ansökningsförfarande

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lena Johansson 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se, om du har frågor.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lena Johansson
Telefon 0708-52 32 36
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordiska Entreprenadsystem är ett entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 26 anställda med kontor centralt i Linköping. På Nordiska Entreprenadsystem arbetar de anställda tillsammans och bidrar och arbetar som ett team, med sina kompetenser och personligheter, oavsett roll. Kontoret ligger mitt i centrala Linköping med fantastisk utsikt över Trädgårdstorget.

Läs mer på www.nordsyst.se och hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next