Projektstöd till verksamhetssystemet NEXT

Projektstöd till verksamhetssystemet NEXT

I bygg- och entreprenadbranschen finns en enorm potential i att effektivisera verksamhetsflöden kopplat till IT-system. Med marknadens ledande molntjänst skapar vi snabbt synlig nytta för våra kunder. Vi jobbar både självständigt och i team, utifrån vad som är bäst i respektive projekt. Det som nu händer i branschen kan jämföras med en revolution. Förflyttningen från mängder av pappershantering till ett helt digitalt flöde gör att efterfrågan på våra tjänster är mycket stor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektstöd stöttar du våra applikationskonsulter i arbetet med att införa verksamhetssystemet NEXT hos våra kunder. Arbetet innebär att sätta sig in i respektive kunds verksamhet och vara en viktig del i att införandet genomförs både effektivt och med hög kvalitet. Du arbetar delvis tillsammans med kunden i arbetet att ta fram grunduppgifter och ansvarar sedan för att de blir inlästa i kundens databas. Du förbereder utbildningsexempel som är anpassade efter respektive kund och den verksamhet som bedrivs. Efter att ansvarig applikationskonsult genomfört utbildning stöttar ni tillsammans kunden med deras frågor, tills de står på egna ben.

Din profil

Den vi söker är troligen i början av sin yrkesbana, eller kan ha kommit en bit på väg. Det viktiga är att du har en stor portion nyfikenhet, att du vill lära nytt och känner att du är långt ifrån "klar". Du har erfarenhet av att jobba i en kundnära roll och har ett stort intresse av att ge bra service till kollegor och kunder. Vi vill också att du har erfarenhet av, eller gymnasial utbildning, i ekonomi och du måste ha ett intresse för IT-system.

Du är organiserad och klarar av att hantera flera olika projekt och arbetsuppgifter parallellt. Att du gillar att träffa nya människor är avgörande för att du ska trivas i den här rollen, du kommer möta många olika personlighetstyper i ditt jobb.

Din profil i korthet:
  • Erfarenhet från en kundnära roll exempelvis kundservice
  • Erfarenhet av arbete med ekonomi och/eller gymnasieekonomisk utbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Intresserad av IT-system
  • Relationsbyggare
  • Organiserad
  • Erfarenhet från bygg/entreprenadbranschen är meriterande
Den här rollen har kontoret som sin främsta arbetsplats, men resor förekommer frekvent.

Varför ska du söka till Nordiska Entreprenadsystem?
För rätt person erbjuder vi en arbetsplats med stans bästa läge, fylld med många trevliga kollegor, där det är högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och möjlighet till snabba beslut. Vi gillar att göra saker tillsammans även utanför arbetstid, både träning och after-works är vanliga inslag tillsammans med sommar- och julfester. Vi uppmuntrar eget ansvarstagande och nya idéer på hur vi kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans. Vill du växa in i rollen förutsättningslöst får du göra det, vill du ha en utvecklingsplan hjälper vi dig med den.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsförfarande

Har du frågor är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Skill Lena Johansson 0708-52 32 36 eller lena.johansson@skill.se.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Lena Johansson
Telefon 0708-523236
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordiska Entreprenadsystem är ett snabbväxande entreprenörsdrivet bolag med lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och IT-system. Bolagets molntjänst är branschledande inom affärs- och verksamhetssystem, inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen, där produktionen står i centrum. Bolaget är i stark tillväxt och har idag 26 anställda, kontor med bästa läge centralt i Linköping.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.skill.se/next