Sommartekniker Nomor Sydöst

Sommartekniker Nomor Sydöst

Beskrivning av tjänsten
Du kommer i huvudsak att utföra saneringar mot getingar och myror men även mot möss och råttor. Arbetet sker till största del på egen hand och ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling.

Vi arbetar i zoner över hela Södermanland och Östergötland. Huvuddelen av din arbetstid sker normalt på dagtid under vardagar. Vårt behov av personal sträcker sig från vecka 26–34.
Tjänsten är en allmän visstidsanställning.

Din profil
Vi ser gärna dig som behöver ett extra arbete vid sidan om exempelvis högskolestudier. Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer.

Vi har idag medarbetare från många yrkesgrupper, exempelvis bevakningsbranschen, hotell och restaurang, butik och handel samt bygg och anläggning. Vi efterfrågar även följande egenskaper och meriter:

  • B-körkort för manuell växel är ett krav.
  • Att du är bekväm med att köra mycket bil i både Södermanland och Östergötland.
  • Du skall inte vara höjdrädd då delar av arbetet sker på stege.
  • Du skall veta med dig att du inte är allergisk mot getingar.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Kunskaper i engelska är meriterande.
  • Erfarenhet av serviceyrken och kundkontakt är meriterande.
Vad vi erbjuder dig
  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • Kollektivavtal
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering@nomor.se märk ansökan med: "Sommartekniker 2021
Sydöst"

Nomor kontrollerar alltid belastningsregistret före anställning.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.