Webbutvecklare till Next One Technology

Webbutvecklare till Next One Technology

Är du en webbutvecklare som vill jobba med Next One Technology nya molntjänst Byggplanen? Under hösten 2021 blev Byggplanen en del av Next och nu söker vi dig som lockas av att bygga upp en ny produkt i ett väletablerat bolag. Du drivs av att arbeta flexibelt och varierande i en sammansvetsad grupp.

Next har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter som effektiviserar och digitaliserar byggbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Molntjänsten Byggplanen är inne i en stark expansionsfas och ska lanseras internationellt på flera marknader det närmsta året.

I rollen som webbutvecklare kommer du arbeta med utveckling av Byggplanen. Du kommer ingå i ett litet och flexibelt team som ansvarar för hela produkten. Byggplanen är helt webbaserad och bygger på JavaScript med tillhörande ramverk. Rollen är bred där huvudfokus ligger på frontend.

Din profil

Vi ser att du har:
  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt arbetat upp motsvarande kunskap
  • Goda kunskaper inom JavaScript med tillhörande moderna ramverk
  • Stort intresse för användbarhet och användarupplevelse
  • Erfarenhet av MariaDB och PHP är meriterande men inget krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du snabbt kommer att lära dig de ramverk och programmeringsspråk som behövs. För att passa i rollen är du en självgående och initiativtagande person som ständigt vill lära och utvecklas. Du gillar att ta lead på tekniska problem och bidra med din kompetens i teamet.

Varför Next?
På Next erbjuds du en unik sammansättning av kompetenser, inte bara i utvecklingsteamet utan även i företaget som helhet. Här finner du trevliga kollegor, högt i tak med närhet till ledningen och möjligheten till snabba beslut. Förmågan att ta eget ansvar och komma på nya idéer på hur ni kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans under tiden är något som uppmuntras. Välkommen till Next!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Next med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. På grund av semestertider kan återkopplingen dröja men du kan förvänta dig ett svar senast vecka 31. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Daniella Möller 013-495 88 16 alt. daniella.moller@skill.se alternativt Pehr Gilén på 013-473 20 65, pehr.gilen@skill.se.

Om oss

Next är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten Next Project är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamverkan, norska CHECKD och nu Byggplanen har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas. Next huvudägare är investmentbolaget Monterro som arbetar med att utveckla och internationalisera nordiska B2B mjukvarubolag.

Next är i stark tillväxt och har idag drygt 100 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. De är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.