Sales Development Representative till Next

Sales Development Representative till Next

I vårt bolag arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team med våra olika kompetenser och personligheter, oavsett roll - och för oss är att du har roligt på vägen.

Vår vision är att digitalisera byggbranschen. Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2014 och fortsätter växa nationellt och internationellt.

Att jobba som SDR på Next innebär att du får en bra start på en framtida karriär, vi erbjuder all utbildning och allt stöd du behöver för att lyckas hos oss. Du bidrar med ditt driv och din starka vilja.

Välkommen att ansöka till vårt härliga gäng i Göteborg eller Linköping!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som SDR kommer du vara en del av vårt svenska SDR-team vars huvudsakliga uppgift är att hitta nya kundprospekt och skapa nya säljmöjligheter. Teamet består idag av 2 fantastiska kollegor som arbetar systematiskt med kundbearbetning inom B2B med bland annat telefon och mejl som arbetsverktyg i syfte att boka möten med potentiella kunder.

Din profil
  • Du är utåtriktad och trivs med kundkontakt
  • Du är en tävlingsmänniska och gillar att åstadkomma resultat
  • Du trivs med att jobba med telefon och andra digitala verktyg som främsta verktyg
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande
  • Organiserad, strukturerad och du vill få saker gjort
  • Erfarenhet från arbete med mötesbokning eller försäljning är meriterande
  • Du har intresset att sätta dig in i vår branschs förutsättningar
Hur är det att jobba på Next? Lucas Rehn, kollega i teamet beskriver....
"Det bästa med att jobba på Next är möjligheten att vara med i ett bolag som växer, att få vara en del av resan. Vi är ett expansivt bolag som är på språng framåt samtidigt som det är familjär känsla på kontoret och där gemenskap prioriteras. Vi arbetar med en bransch som har ett stort behov av våra lösningar, det är spännande att få vara med att utveckla kundernas verksamheter och arbetssätt samtidigt som vi hela tiden utvecklar våra egna arbetssätt."

Next är ett bolag i tillväxt och vi letar efter dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi står inför en internationalisering och vi ser gärna att våra medarbetare attraheras av möjligheterna det innebär!

Ansökningsförfarande

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Johansson, Skill på lena.johansson@skill.se eller 0708-52 32 36. På grund av semester påbörjas urval i vecka 32 och då svarar jag gärna också på dina frågor!

Varmt välkommen att söka till rollen som SDR på Next!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Next är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamverkan, norska CHECKD samt Byggplanen har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas. Next huvudägare är investmentbolaget Monterro som arbetar med att utveckla och internationalisera nordiska B2B mjukvarubolag.

Next är i stark tillväxt och har idag över 100 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och UK. Vi är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt.