Backend-utvecklare med integrationsfokus till Next One Technology

Backend-utvecklare med integrationsfokus till Next One Technology

Är du en erfaren backend-utvecklare med intresse för utvecklingsmetodik? Next One Techology söker nu dig som vill vara med och påverka samt drivs av att ta lead på tekniska problem. På Next är visionen att digitalisera byggbranschen och skapa tydlig nytta och mervärde till företagets kunder. Next har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och bred kundbas.

Då Next ser en fortsatt expansiv utveckling under flera år framåt finns goda möjligheter för dig som är intresserad att fördjupa dig inom ett område eller växa in i en teknisk ledarroll.

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av ett drivet och kompetent utvecklingsteam. I samarbete med övriga kollegor inom organisationen ansvarar ni för hela kedjan, från idé till implementation. Tillsammans fortsätter ni utvecklingen av ett av branschens ledande projekthanteringssystem. Ert framgångsrecept bygger på förståelsen av kundens önskemål och förmågan att implementera nya funktioner och lösningar.

Som utvecklare får du möjlighet att vara inblandad i alla steg och delar. Du kommer fokusera på backend-utveckling av produkten. NEXT har en mängd integrationer och utvecklar även sitt eget moderna gränssnitt i NEXT API, som är en viktig förutsättning för att erbjuda kunder och partners intressanta sätt att automatisera sin verksamhet med NEXT i centrum. Tillsammans arbetar ni ständigt för att förbättra er och systemet. Det är en miljö som välkomnar genomtänkta förslag och aldrig är främmande för nya idéer. Vi behöver vassa utvecklare som kan hjälpa till att ta NEXT till nästa nivå av effektiv och skalbar arkitektur för att möta framtidens behov!

Din profil

Vi lägger stor vikt i att du som person passar in i gruppen och trivs i det positiva och öppna arbetsklimat som finns idag. Vi tror att du är en självgående person som gärna tar egna initiativ, gillar att ta lead på tekniska problem och bidra med din kompetens i teamet. Du har ett engagemang i ditt arbete och vill alltid leverera bästa möjliga resultat åt kund. Du är en kreativ person som drivs av att hitta nya lösningar.

Vidare tror vi att du har:
  • En relevant högskole-/civilingenjörsutbildning
  • Tidigare erfarenhet av utveckling med fokus på backend/integration
  • Kunskaper inom C++, Python och SQL
  • Kunskap och intresse för agil utvecklingsmetodik (Scrum)
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av att designa och utveckla publika API:er
  • Erfarenhet av Linux
  • Kunskap och intresse av container-arkitektur (med till exempel Docker och Kubernetes)
Varför Next?
Här erbjuds du en unik sammansättning av kompetenser, inte bara i utvecklingsteamet utan i företaget som helhet. Här finner du trevliga kollegor, högt i tak, en platt organisation med närhet till ledningen och möjlighet till snabba beslut. Här uppmuntras eget ansvarstagande och nya idéer på hur ni kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans under tiden. Välkommen till Next!

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Next med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter, Daniella Möller på 013- 495 88 16 eller daniella.moller@skill.se, alternativt Pehr Gilén på 013-473 20 65, pehr.gilen@skill.se

Om oss

Next är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamverkan och norska CHECKD har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas. Next huvudägare är investmentbolaget Monterro som arbetar med att utveckla och internationalisera nordiska B2B mjukvarubolag.

Next är i stark tillväxt och har idag drygt 100 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. De är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt.

I bolaget arbetar de tillsammans, de bidrar och arbetar som ett team med sina olika kompetenser och personligheter, oavsett roll.
Mer info
Kontaktperson Daniella Möller
Telefon 070 655 18 64
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 juni 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.