Group Controller till Next One Technology, Linköping

Group Controller till Next One Technology, Linköping

Meritmind söker nu för Next One Technologys räkning en Group Controller.

Vill du vara med på Nexts tillväxtresa? Vill du arbeta i en internationell miljö där du tillsammans med CFO och kollegor får vara med och påverka, samtidigt som du är högst delaktig i beslut nära ledningen? Är du en person som gärna kommer med nya lösningar? Då är rollen som Group Controller hos Next One Technology perfekt för dig!

Next One Technology är bolaget som vill, och är på god väg att revolutionera byggbranschen med sin digitalisering av det administrativa arbetet. Du blir en del av ett sammansvetsat team på fyra personer samtidigt som du har en nära kontakt med ledningsgruppen. Du kommer att vara en del av en växande koncern med stora möjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten har ett fokus på att skapa en konsoliderad vy över koncernen. Rätt person kommer arbeta med att:
 • Effektivisera och automatisera processer inom ekonomifunktionen
 • Ta fram data och underlag för rapportering till ledning
 • Arbeta löpande med KPI:er i utvecklingssyfte
 • Delta i arbetet med prognoser och budgetar på en kvartalsbasis
 • Upprätta koncernens konsolidering i månadsbokslut inklusive rapportering till ledning och styrelse
 • Ta fram processer och rutiner för utlandsfilialer
 • Delta i arbetet med koncernårsredovisning


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker efter en civilekonom med 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna med redovisningsbakgrund. Du kommer att arbeta i Vismas koncernredovisningssystem och en tidigare erfarenhet av IFRS är meriterande. Fortnox används också inom koncernen.

Du skriver och talar engelska flytande. Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel är ett krav.

Personliga egenskaper

Next One Technology växer och du kommer att bli en viktig del i detta arbete. Det ställer krav på att du kan agera självständigt med stor drivkraft och hög integritet, samtidigt som du är duktig på att samarbeta och fungerar bra i grupp. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter till förbättring och att hitta nya vägar. Du är trygg i din roll, samtidigt som du är prestigelös och inte rädd för att ta tag i problem. Next One Technology värdesätter en driven och framåt personlighet som vill vara en del av deras positiva anda.

Vad erbjuder företaget dig?

I rollen som Controller hos Next One Technology blir du en viktig del av ekonomifunktionen i koncernen. Du får stora möjligheter att vara med och påverka i ett snabbt växande bolag som arbetar för att förbättra och förenkla genom digitalisering.

Placeringsort: Linköping med möjlighet till hybridarbete.

Om Next

Next-koncernen är en företagsgrupp med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. I produktportföljen återfinns Next Project, Byggsamordnaren, Next Field, och Next Planning. Våra lösningar bidrar till att förenkla administrationen och få ordning på byggprojekten, vilket i sig leder till högre lönsamhet för våra kunder. Koncernen har idag över 110 anställda med bred branscherfarenhet och bildar en marknadsledande aktör med 3000 kunder och över 45 000 användare i hela Norden, Tyskland samt England.

Huvudkontoret ligger centralt i Linköping samt finns kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och Manchester. Läs mer om Next.

I denna process samarbetar Next med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Andreas Oliw072-010 18 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27/5 2022. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)