DevOps-utvecklare till Nexer R&D i Linköping

DevOps-utvecklare till Nexer R&D i Linköping

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi arbetar med kunder inom många olika branscher och i olika storlekar; allt från små företag i startfasen till stora internationella väletablerade företag.

Vi vill ha dig!

Nexer växer och vi behöver bli fler i teamet inom vårt satsningsområde R&D i Linköping. Just nu söker vi DevOps-utvecklare som har stort intresse och god förståelse för vad som krävs för att bygga ett storskaligt continuous integration- och deployment-flöde. För oss är ditt intresse inom området viktigare än vilka tekniker du tidigare arbetat med. MEN... du vill arbeta med att bygga upp och förvalta den viktiga infrastrukturen för automatiserad test, integration och leverans av mjukvarusystem.

Exempel på tekniker vi arbetar med är Pyhton, Bash, Git, Linux, Jenkins, Kubernetes, Docker samt web för visualisering.

Vi letar efter dig som uppskattar att arbeta tillsammans med andra och som kan kombinera dina tekniska och kommunikativa egenskaper för att skapa ett gott samarbete i och utanför teamet. Är detta du? SÖK!

Vill du ha oss?

På Nexer i Linköping är vi ett litet men starkt team som växer. Hos oss får du möjligheten att vara med och forma Nexers team och verksamhet i Linköping och samtidigt arbeta med intressanta kunder och projekt. Vi har fördelen att både ha startupkänsla samtidigt som vi har ett stort väletablerat företags alla fördelar till vårt förfogande. Verksamheten präglas av engagemang, samarbete och driv. Du blir en del av ett tajt och hjärtligt gäng där man vågar tänka annorlunda. Dina blivande kollegor kännetecknas av ett affärsmässigt kundorienterat fokus med förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

För oss är det viktigt att du vill vara en i teamet, både i uppdraget hos kund och hos oss på Nexer. Det är tillsammans vi vill bygga vår gemenskap och framgång, oavsett roll, tidigare erfarenhet eller intressen. Vi ska dessutom se till att ha det riktigt riktigt kul på vägen! Låter det bra? SÖK!

Hur är Nexer som arbetsivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare nedan.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Petra Sivefäldt
Tech Recruiter

petra.sivefaldt@nexergroup.com
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.