Lösningsarkitekt till Netadmin Systems sökes!

Lösningsarkitekt till Netadmin Systems sökes!

Har du erfarenhet av .Net utveckling men vill ta nästa kliv i karriären? Vill du arbeta som lösningsarkitekt där du kommer få ingå i ett team av bred kompetens? Varmt välkommen med just din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som lösningsarkitekt hos Netadmin Systems kommer du arbeta kundnära i olika projekt. Tjänsten passar dig som har en stor passion för teknik och kundrelationer men även ha fokus att hela tiden fortsätta utvecklas.

Exempel på hur en arbetsdag kan se ut:
 • Bryta ner funktionella krav i IT-systemen tillsammans med projektledarna
 • Leda designmöten och heldagsworkshops hos kund.
 • Sköta kommunikation och förhandling med kunder.
Din profil
 • Är examinerad från relevant IT-utbildning
 • 2-3 års utvecklarbakgrund inom .NET (mvc)
 • Erfarenhet av att arbeta kundnära och har en förmåga att förstå kundens behov
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Körkort
Meriterande:
 • Kunskap eller erfarenhet av nätverk
 • Arbetat med kravanalys
 • Kunskaper i tyska
 • Erfarenhet inom Atlassians programsvit
Personligheter och beteenden:
För att trivas i rollen som lösningsarkitekt hos Netadmin behöver du känna dig bekväm i sociala sammanhang och trivas med en rådgivande roll. Att ha en hög serviceanda och sätta kunden i fokus är en självklarhet för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Villkor

Ort: Linköping
Start: Överenskommelse

Rekryteringsprocessen hanteras av Framtiden AB och kunden önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Framtiden AB.

Urval till tjänsten hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netadmin Systems möjliggör och bidrar till positiva digitala upplevelser för internetanvändare världen över genom att tillhandahålla verksamhetskritiska mjukvarulösningar för fiberoperatörer. Som ett vertikalt mjukvaruföretag skapar Netadmin Systems specifika lösningar för fiberoperatörer baserade på deras affärssystem Netadmin Nine som stödjer kunderna i resan att bygga, driva och monetärisera fibernätverk.

Netadmin Systems grundades 2004 och har sedan dess varit en viktig aktör på Fiber-to-the-home-marknaden i Norden, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien och betjänar fler än 75 kunder inklusive Telia, Telenor samt många stadsnät och andra lokala fiberoperatörer.

Sedan 2015 ägs Netadmin av Volaris - en verksamhetsgrupp inom det Torontobaserade mjukvaruföretaget Constellation Software Inc. På kontoret i Linköping är de ett 30-tal anställda med fräscha lokaler i Mjärdevi i Linköping. Läs mer på www.netadminsystems.com.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.