Vi söker en ekonomiassistent till Netadmin Systems!

Vi söker en ekonomiassistent till Netadmin Systems!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Netadmin Systems. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).

I detta fall kommer du att erbjudas en anställning om 6 månader med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering. Start är omgående och vi välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


Som ekonomiassistent kommer din roll att vara delad mellan klassiska ekonomuppgifter och administration. Huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Momsrapportering
  • Fakturering
  • Avstämningar
Mycket av arbetet innebär att du även får granska, registrera och uppdatera uppgifter i olika system, lägga upp nya leverantörer, göra uppföljningar och följa valutakurser. Arbetet innebär även att du jobbar administrativt med diverse uppgifter.

Omfattning: Heltid (100 %)

Start: Omgående

Arbetstider: Kontorstider

Din profil

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom och har någon vidareutbildning inom ekonomi och /eller redovisning från universitet eller yrkeshögskola. Vi lägger stor vikt vid att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av att jobba varierat med både ekonomi och administration. Du ska motiveras av och trivas med flexibilitet och att bolla samt prioritera uppgifter vilket kräver att du ser vad som behöver göras just nu. Det är också av stor vikt att du känner dig trygg med det du tar dig an och är noggrann, det är oerhört viktigt att allt blir rätt gjort och att du granskar och säkerställer kvalitén innan du går vidare.

Som person tror vi att du är strukturerad, gillar att skapa ordning och reda samt har lite skinn på näsan. Du ska uppskatta ett varierat arbetstempo där saker och ting kan hända snabbt, men samtidigt kunna se vad som bör prioriteras och själv kunna lösa problem. Vi ser gärna att du vill utvecklas och lära dig mer samt ser på denna roll och Netadmin Systems som en långsiktig arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid din teamkänsla och ser gärna att du är utåtriktad och prestigelös.

Krav för tjänsten är någon form av vidareutbildning inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet. Du ska även ha god datavana och lätt kunna sätta dig in i nya system. Du ska vara bekväm med att använda både svenska och engelska i arbetet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netadmin Systems är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför Netadmin Nine - programvara som hjälper operatörer att växa och gå över till fibernätverk. Netadmins lösningar gör det enklare att lansera nya tjänster, öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen. Med mer än 10 års erfarenhet på marknaden har Netadmin Systems levererat lösningar till fler än 75 länder globalt. Företageet ägs av Volaris Group, en operativ del av det Toronto-baserade Constellation Software Inc. Läs mer om Netadmin Systems på www.netadminsystems.com.