Studerande utvecklare

Studerande utvecklare

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork AB och uthyrd som konsult till NIRA Dynamics i 6 - 12 månader. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork AB och frågor gällande tjänsten eller vår kund ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som utvecklare kommer du att tillhöra utvecklingsteamet på NIRA Dynamics. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att uppgradera deras byggscript och testramverk. Du kommer få jobba med Jenkins som används för automatisk testning och continuous integration. Du kommer att få tillgång till deras byggservrar och all källkod för produkter och testramverk. De produkter du kommer jobba närmast är TPI och LWI. Du kommer innan din start att ha en utbildning i 2-3 veckor. Därefter kommer du själv att få styra dina arbetsveckor så de matchar med dina studier, därav har du möjlighet att jobba kvällar och helger. För denna tjänst kommer du dessutom kunna jobba hemifrån.

Start: omgående

Omfattning: deltid 50%, konsultuppdrag i 6 - 12 månader

Placeringsort: Linköping, Mjärdevi

Din profil

Vi söker dig som har 1-3 år kvar av dina studier som Civilingenjör med inriktning inom mjukvaruteknik/datavetenskap/IT. Du ska ha tidigare erfarenhet av programmeringsprojekt i python eller C/C++. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggsystem, ”continuous integration” och automatisk testning. Mycket meriterande är om du har särskild erfarenhet av SCons eller Jenkins.

Som person tror vi att du är analytisk, samarbetsorienterad, strukturerad och resultatorienterad.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NIRA Dynamics tror på att göra vägar säkrare genom att utveckla sofistikerade mjukvarulösningar för personbilar. Deras lösningar används i allt från att diagnostisera problem lokalt i bilen till att skapa vägkartor med friktionsdata i realtid för autonoma fordon som reser i utmanande väder- och vägförhållanden.