Spolbilstekniker till NHS i Linköping

Spolbilstekniker till NHS i Linköping

Till NHS i Linköping söker vi ytterligare två medarbetare till våra spolbilar. Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänst som trivs i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till kunderna står i fokus.

Arbetsuppgifter
Variationen i våra uppdrag är stor och arbetet är därmed omväxlande. Arbetsuppgifter inkluderar bland annat, förutom att köra spolbilen, spolning av rör och slamsugning, service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem, större saneringsuppdrag vid till exempel oljeläckage och tömning och rengöring av oljeskiljare, tvätt av olika objekt samt klottersanering. Då vi erbjuder jour dygnet runt kan jourtjänst bli aktuellt.

Din Profil
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
  • Har C-körkort och YKB
  • Är en trygg och säker förare
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
  • Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt
  • ADR-intyg och erfarenhet av transport av farligt gods är starkt meriterande och ett krav för en av tjänsterna vi tillsätter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter då efterfrågan på våra tjänster ökar och vi snabbt behöver kompetensförstärkning. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att ta ansvar och eftersträvar att leverera god service till kunderna. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Thorsson via e-post jimmy.thorsson@nhspolning.se

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via vårt formulär på Ocabs hemsida. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver.
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nhspolning.se/
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

NHS är en del av Oleterkoncernen där även Ocab, MCM Relining, S-pipe och Planea ingår. Ocab erbjuder rikstäckande avfuktning, sanering och skadeutredningar, MCM Relining och S-pipe utför totalrenovering av avloppssystem genom relining och Planea erbjuder kvalificerat konsultstöd för utveckling av fastigheter. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.